Ir al contenido principal

Assemblea 14 / 03 / 2011



El dilluns 14 de març de 2011 varem realitzar la Assamblea dels socis de la Associació Marxa Nòrdica CAP Sant Rafael a l'Aula de Educació Sanitària del CAP. La durada de la reunió va ser de 16.30 a 17.30 hores.

Tot i haver estat un dia molt plujos gairebé hi varen participar uns 25 socis, molt entregats a tots els temes que s'havien de tractar.

La Francisca Fornons, adjunta de infermeria de CAP, va fer la acollida i presentació dels professionals del CAP implicats amb la Associació. En aquest cas hi varen participar la Anna Diaz (infermera) la Montserrat Mullol (metgessa) i la Carolina Fort (treballadora social).


Es varen tractar els següents temes:

- Renovació dels càrrecs de la Associació. Confirmen els que volien continuar i assignant nou socis en els llocs vacants.
- Es va comunicar la necessitat de poder disposar de un compte corrent bancari per poder gestionar els diners i per poder rebre possibles donacions de entitats o empreses col·laborades; així com per possibles ajudes públiques
- La necessitat de realitzar un nou carnet de soci, amb un disseny que reflexi millor la Associació.
- La proposta de realitzar un logo identificatiu de la Associació.
- Es var parlar de començar a realitzar una certa agenda de sortides amb horaris i circuits, així com la necessitat de poder realitzar diversos grups segons la resistència de cada persona.
- Es va passar el full de cessió d'imatge per totes aquelles fotogràfies que es vagin realitzant de les trobades i que formin part del album del Blog o de la pàgina de Facebook.
- La disposició per part del CAP de oferir una atenció telèfonica els dimarts i dijous de 14 a 15 h per totes aquelles persones interessades en rebre major informació. La referent per rebre les trucades serà la Merche Marco, administrativa del CAP.

Es va tractar la necessitat de difussió de la Associació per les xarxes socials amb:
- La presentació del Blog a tots els socis.
- Presentació de la pàgina de la Associació al Facebook.
- Realització de un esborrany de tríptic informatiu per totes aquelles persones interesades en saber quelcom més de la Associació i que un cop finalitzat es penjarà en aquest mateix blog.
-Realitzar xerrades en els Centres Civics, Casals i altres entitats del barri per fer-ne difusió.
- Recerca de patrocinadors i esponsors per la Associació.

Es va comentar la proposta de unes Jornades al maig per part del Dr. Pasarin, de les quals, en quant tinguem tota la informació en farem difusió.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Entrepà Vegetal amb Gall d'Indi

Comencem una nou espai dins del Blog de la Associació de la Marxa Nòrdica CAP Sant Rafael, i es la de fer propostes a tots els socis de receptes de entrepans per les sortides. Intentarem fer propostes saludables, econòmiques i apetitoses. Estarem oberts a que tots els socis participin amb la proposta de entrepans. Aquí us expliquem els ingredients d'aquest entrepà vegetal amb gall d'indi i dels diferents passos. Esperem que us agradi!!!! Ingredients: 1 Barreta de pà Pit de gall d'indi 1 ou dur Enciam Tomàquet, sal i oli Preparació: Tallem per la meitat la barreta de pà. Passem el tomàquet, la sal i l'oli. Disposem l'enciam prèviament rentat. A continuació el pit de gall d'indi i l'ou dur que haurem tallat en làmines. Ja podem tancar l'entrepà.